Solid-State Drive

2010
06.03

Fossworld og de andre domæner som ligger på Alnok har været off-line i en række timer. Dette skyldes et skift af system-disk, som ikke helt var forberedt godt nok og derfor viste sig at være lidt mere vanskeligt end hvad der virkelig var nødvendigt. Da dette lille problem var blevet klaret, var selve kloningen af disken en leg og Alnok var fuld funktionel ved første opstart.

Men nu er den gamle Barracuda systemdisk skiftet ud med en Intel SSD og siden at det således kun er strømforsyningen der nu er udstyret med mekaniske bevægelige dele er den blevet mussestille (disken pludrer jo kun når der er aktivitet) og ja maskinen er blevet en anelse mere responsiv. Ser dog frem til at openSUSE 11.3 bliver lanceret da der her vil være understøttelse af SSD trim, direkte ud af boksen.

Share

Tags: ,

Your Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.