Hello and welcome to my world 😉

Her er jeg med min familie i en lille landsby på Fyn 😉
Her er jeg med min familie i en lille landsby på Fyn 😉

 Here I am with my family in a small village at the iceland of Fyn, in Denmark 😉

 Forvirret ??? 😉

 Confused ??? 😉

 Fortsættelse følger 😉

 More to follow 😉

 

8. januar 2008

 Faktisk er billedet fra den Fynske Landsby, som nogle måske har gættet. Jeg syntes bare det var sjovt at sætte mig til bords med et par dukker :-).

 Jeg skriver jo som sagt på minkærese Peter / flywheels hjemmeside. Det er første gang jeg prøver at have min egnen hjemmeside – nu må vi se, hvad det så bliver til, men jeg frygter, at mine indlæg bliver som mange andre hjemmesider, hovr der er 10 sider om deres barns / børns første prut :-).

 Jeg vil gerne skrive noget, der både er hyggeligt og sjovt og vedkommende – jeg prøver også at oversætte det meste til engelsk, der dog ikke er min stærkeste side, så lad være med at punke mig for det – TAK :-r.

 Jeg er 34 år og bliver gyyys snart 35 den 14. februar, meen får altid at vide, at jeg ser MEGET yngre ud – det vælger jeg så at lytte til, selvom jeg piiv – har opdaget et par grå hår i pandehåret for nyligt, meen ja så må jeg jo farve håret, hvis det bliver for slemt suuk.

 Jeg er udannet folkeskolelærer, og har arbejdet ca 8 år i folkeskolen og på en arabisk friskole, men da jeg siden foråret 2006 har fået en kronisk sygdom, så er jeg uden for arbejdsmarkedet nu og som dete ser ud nu er ikke engang flexjob en mulighed – er blevet arb. prøvet og kunne ikke holde til det, hvilket jeg blev meget ked af, men er så småt ved at forlige mig med tanken. 😉

 Jeg har en sjælden sygdom der gør, at jeg ikke kan optage D og B12 vitamin og får ugentlige indsprøjtninger hos lægen, og det gør at jeg bliver meget hurtigt træt og får ofte mange muskelsmerter og muskelkramper.

 HVIS DER ER ANDRE DER LIDER AF SAMME KRONISKE SYGDOM SOM MIG, HØRER JEG MEGET GERNE FRA JER, DA JEG IKKE KAN FINDE MEGET OM DENNE SYGDOM – FAKTISK STORT SET INTET- DER KOMMER SNART EN GÆSTEBOG, HVOR I KAN SKRIVE.

 Jeg er meget glad for siden www.bistandsbums.dk, hvor folk er på bistandshjælp – ofte fordi de er faldet for varighedsbegrænsningen i sygedagpengeloven og som så er igang med en eller anden form for afklaring, mens de venter på pension, noget der ofte kan tage mellem 3 og 10 år – nogen gange længere. 😉

 Jeg skriver også på www.digte.dk – under psynonymet Maria Lerchenfeld.

 Jeg håber, at I har haft en god jul og et godt Nytår. 😉

2008-01-08

 The picture is from a museum called Den Fynske Landsby ( village at Fyen). It is a historical museum – about the people who lived in the country about 200 to 300 years ago.

 I thought it was funny to sit at the long table among these dolls.

 I write on my boyfriend’s homepage and it is the first time i have my own homepage. Hopefully it will be funny and interesting to read what I write- of cause I can write much better in danish it’s my native language and my english is not the best but I hope You will be abble to understand what I write 🙂

 I am 34 years old – soon I will be 35 f….. 😉 the 14.th of February – Valentines Day .- but my boyfriend says I only get 1 present and not 2 😉 because it is a stupid American tradition – sorry but it is the truth – isn’t he MEAN ???

 People say I look a lot younger and I choose to be live in this all though I have discovered some gray hair 😉 but then I have to color it.

 I have studying to become a teacher in 1998 ( public school ) but I don’t work anymore because in the spring of 2006 I got a chronic disease and as a result of this I can’t work anymore. It is a rare metabolic disease – I can’t keep Vitamin D and Vitamin B12 in my body so i get injection every week at my doctor. I get very tired easily and gets muscle pain and muscle cramps.

 IF ANYBODY HAVE THIS SAME RARE DISEASE OR KNOW ABOUT PLEASE WRITE IN THE GUESTBOOK WHO SOON WILL BE ON THIS HOMEPAGE – BECAUSE IT IS NOT MUCH I NOW OR CAN FIND ON THE INTERNET OR ANYWHERE ELSE.

 I like to write poems but it is in danish it is on this site www.digte.dk – I use the name Maria Lerchenfeldt.

 I hope everybody had a Merry Christmas and a Happy New Year.:-)


 Back to Front